Enric Millo afirma que “pluralitat i convivència son dues cares de la mateixa moneda”

Enric Millo afirma que “pluralitat i convivència son dues cares de la mateixa moneda”

26/02/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, va afirmar ahir la nit que “pluralitat i convivència son dues cares de la mateixa moneda” i que continuarà treballant des de la seva responsabilitat “per la Catalunya en que crec, per la Catalunya oberta i plural que se sent orgullosa de ser espanyola i europea”.

Enric Millo va fer aquestes declaracions ahir a la nit, durant el sopar en que va ser guardonat amb el premi a la Cooperació per la Convivència Social i Política, que li van fer entrega a Barcelona els responsables de la Federació Andalusa de Comunitats. El delegat del Govern a Catalunya va agrair profundament el premi per què, segons va manifestar, “el meu treball i l’encàrrec que tinc des de l’Executiu és precisament això treballar per la convivència social i política”.

Millo va destacar que davant d’alguns que pretenen “construir fronteres i murs, separar-nos dels nostres germans i familiars i fer una Catalunya cada cop més tancada, hi ha una gran majoria de catalans que creiem en una Catalunya oberta i plural, integrada a Espanya i Europa, que parla i s’expressa en català i castellà i amb accent andalús”.

El delegat del Govern va afirmar que la cultura espanyola no s’entén sense la cultura catalana i la cultura catalana no s’entén sense la cultura andalusa.