Avui s’ha obert al trànsit el nou pont que uneix el barri del Serrat de la Capella amb el centre de la Seu d’Urgell

Avui s’ha obert al trànsit el nou pont que   uneix el barri del Serrat de la Capella amb el centre de la Seu d’Urgell

28/09/2010

Aquest matí s’ha obert al trànsit el nou pont que el ministeri de Foment ha construït per unir el barri del Serrat de la Capella amb el centre de la ciutat de la Seu d’Urgell. El pont, que s’ha posat en servei avui, té accés per vianants; una via per sentit, de 3,50 metres cadascuna i 275 metres de longitud. El pressupost d’execució de l’obra ha estat de prop de 300.000 €uros i connecta el barri amb l’avinguda Valls d’Andorra de la Seu d’Urgell.

Aquesta és una petició de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que era recollida en el PGOU (Planejament General d’Ordinació Urbana) i que el ministeri de Foment va aprovar amb la finalitat de permetre als veïns de la zona accedir al centre d’urbà de la Seu d’Urgell evitant creuar les carreteres N-145 i N-260 i també el perill que això comportava, segons ha dit l’enginyer en cap de carreteres de l’Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, qui ha estat avui “in situ” per comprovar l’entrada en servei de la nova connexió, des del barri del Serrat de la Capella a la Seu d’Urgell.

Cal recordar que Víctor Morlán, secretari d’Estat de Planificació i Infraestructures va assegurar, durant la seva visita a Lleida el passat 17 de setembre, que aquets tram entraria en servei abans d’acabar el mes i que les obres de la N-145, entre la Seu d’Urgell i Andorra, continuarien realitzant-se, malgrat el context econòmic actual.