Visita institucional de la delegada del Govern a El Vendrell

15/02/2019


Teresa Cunillera s'ha reunit amb l'alcalde Martí Carnicer i ha visitat el barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest divendres una visita institucional al municipi del Vendrell, acompanyada del subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i ha visitat punts d'interès i estratègics de la localitat.
A la seva arribada a l'Ajuntament, ha estat rebuda per l'alcalde, Martí Carnicer, i ha tingut una reunió amb l'equip de govern. Seguidament, a la Sala de Plens, va saludar a regidors del consistori i ha signat el Llibre d'Honor.
En la seva estada a l'Ajuntament, Teresa Cunillera ha estat informada sobre diversos temes d'interès per a la població. La delegada del Govern ha destacat que els ajuntaments són "essencials a l'hora de garantir la convivència i els espais comuns en els quals ens hem de poder trobar tots" i va defensar l'estreta col·laboració de la Delegació del Govern a Catalunya amb els municipis, tenint en compte que són aliats en benefici de la ciutadania.
"Les portes de la nostra Delegació sempre estan obertes, perquè si col·laborem totes les administracions lleialment, cadascuna des de la seva competència, però totes posem la millor disposició, els projectes tiren endavant".
La delegada del Govern ha aprofitat la seva estada al Vendrell per apropar-se fins a l'entorn de l'estació de Sant Vicenç de Calders on s'ha vist amb el president i altres membres de la junta de l'Associació Ferroviària de Sant Vicenç