Enric Millo trasllada a la presidenta de la Diputació de Barcelona la necessitat de mantenir la col·laboració institucional

Enric Millo trasllada a la presidenta de la Diputació de Barcelona la necessitat de mantenir la col·laboració institucional

09/03/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut avui la seva primera trobada oficial amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, a qui ha traslladat la necessitat de mantenir la col·laboració institucional. Segons li ha expressat Millo, “les bones relaciones entre les administracions són la millor forma de treballar en benefici dels ciutadans”.

El delegat del Govern i la presidenta de la Diputació de Barcelona han acordat establir vincles de contacte permanents entre les dues institucions. Millo li ha manifestat a Conesa que “és molt important que des de les administracions no es desviï l’atenció i es treballi per solucionar els problemes reals que afecten als ciutadans”. Millo li ha expressat també la importància de les diputacions, “per què fan una tasca d’ajuntament dels ajuntaments i són les administracions més properes als ciutadans”.

Millo ha valorat molt positivament la voluntat de diàleg de Mercè Conesa, “ja que presideix la Diputació provincial de Barcelona, la més important d’aquestes administracions a Espanya”.