Millo trasllada a l’alcaldessa de L’Hospitalet el seu “compromís de col•laboració permanent i lleial”

Millo trasllada a l’alcaldessa de L’Hospitalet el seu “compromís de col•laboració permanent i lleial”

21/02/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut avui una trobada amb l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín. Millo ha triat la segona ciutat en població de Catalunya per continuar la seva ronda de visites a municipis de tot el territori, després de reunir-se amb els alcaldes de les quatre capitals catalanes.

En el decurs de la reunió, el delegat del Govern a Catalunya ha traslladat a Núria Marin el seu “compromís de col·laboració permanent i lleial” per tal de treballar amb el consistori en qüestions concretes que afecten el dia a dia dels ciutadans. “Quan hi ha cooperació entre les administracions sempre reverteix en positiu per als ciutadans”, ha destacat Millo, que s’ha declarat coneixedor que l’Ajuntament de L’Hospitalet ja manté una relació “permanent i àgil” amb els ministeris que vol fer extensiva a la Delegació del Govern.

La trobada ha transcorregut en un to “cordial, positiu i constructiu” i, malgrat les “assignatures pendents”, s’han posat les bases per una “relació bilateral” amb la Delegació del Govern que faciliti el diàleg permanent i l’agilització d’aquelles qüestions en les quals el Govern d’Espanya tingui competències, com ara les connexions ferroviàries. Un bon exemple són les obres per posar ascensors a l’estació de Bellvitge que, segons ha informat Millo, començaran aquest mateix any, ja que el projecte ja està fet i properament es licitarà.

Enric Millo també ha insistit en la voluntat de diàleg del Govern d’Espanya per solucionar “els problemes reals dels catalans”, com ara els relatius a infraestructures, el sistema de finançament, la sanitat o dependència. No obstant això, “un referèndum d’independència no es farà, no hi ha marge ni res a parlar per fer res que estigui fora de la legalitat”, ha advertit.