Millo ofereix “mà estesa” per dialogar a la Generalitat i la resta d’administracions públiques

Millo ofereix “mà estesa” per dialogar a la Generalitat i la resta d’administracions públiques

15/02/2017

 El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut avui la seva primera trobada oficial amb l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. Aquesta reunió s’emmarca dins la voluntat de mantenir “una relació permanent, constant i fluida amb els representants dels ajuntaments, de manera prioritària amb les quatre capitals catalanes”, ha explicat.

Durant la trobada amb Àngel Ros han afrontat “qüestions concretes” que afecten el dia a dia dels lleidatans, ha exposat Enric Millo. El delegat del Govern ha ratificat que “la mà segueix estesa per dialogar amb el govern de la Generalitat i la resta d’administracions públiques de Catalunya”. Hi ha molts aspectes, ha recordat, la resolució dels quals depèn que les diferents administracions implicades treballin “colze a colze, amb esperit de col·laboració”. Un “diàleg multilateral” que el delegat del Govern també porta a terme amb representants de la societat catalana, segons ha indicat.

El fet que existeixi una relació “fructífera i positiva” amb institucions com la Paeria pot ajudar a agilitzar qüestions en els quals el Govern d’Espanya té competències o capacitat d’incidència, com ara els relatius a infraestructures o turisme. Amb aquest mateix esperit, Millo ja ha mantingut trobades amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la de Girona, Marta Madrenas, i el de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.