L'Ambaixador de Finlàndia a Espanya i al Comandant del vaixell escola Uusimaa, rebut a la Delegació

26/05/2014

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut avui a l'ambaixador de Finlàndia a Espanya, Roberto Tanzi - Albi, al cònsol general honorari d'aquest país a Barcelona, Albert Ginjaume, ja Toni Joutsia , comandant del vaixell-escola de l'armada finlandesa Uusimaa, que ha efectuat aquests dies una escala a Barcelona.

És la primera vegada que aquest vaixell atraca al port de Barcelona. L'escala forma part d'una navegació d'instrucció en la qual participen, a més del personal del vaixell, oficials, cadets i alumnes de dos cursos de suboficials amb els seus instructors.

Hi han assistit també a la trobada el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, i l'oficial d'enllaç de la Comandància Naval, Jordi Bonet. Després de la recepció, Ablanedo ha efectuat una visita al vaixell -escola.

Aquesta és la segona reunió entre la Delegada del Govern a Catalunya i l'Ambaixador de Finlàndia a Espanya. A l'octubre de 2013, un mes després del seu nomenament, Tanzi - Albi i De Luna van mantenir una primera trobada a la Delegació del Govern a Catalunya.