Reunió de coordinació del Subdelegat del Govern a Barcelona amb el conjunt de l'Administració General de l'Estat

Reunió de coordinació del Subdelegat del Govern a Barcelona amb el conjunt de l'Administració General de l'Estat

25/04/2014

El Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, ha mantingut avui una reunió de treball amb els màxims responsables de tots els serveis de l'Administració General de l'Estat ( AGE ) a la província.

Durant la trobada –que se celebra amb caràcter periòdic i a la qual ha assistit també el Secretari General de la Delegació del Govern a Catalunya, Simón Pérez– s'ha fet balanç de la gestió de totes les àrees, organismes i serveis que són competència o que coordina la Subdelegació del Govern a Barcelona .

S'han analitzat, entre altres assumptes, els resultats de l'aplicació del Pla de Lluita contra el frau a la Seguretat Social, la gestió desenvolupada en l'últim any per l'Oficina d'Estrangeria de Barcelona o les actuacions de la Prefectura Provincial de Trànsit .

Els responsables dels serveis de l'AGE i Ablanedo també han repassat, per exemple, els resultats de gestió de l'Aeroport Barcelona-El Prat i els projectes que està desenvolupant el Centre Superior d'Investigacions Científiques a Catalunya.

Nota de premsa