Llanos de Luna aborda amb els Subdelegats del Govern la coordinació del procés electoral

Llanos de Luna aborda amb els Subdelegats del Govern la coordinació del procés electoral

11/04/2014

La Comissió territorial d’assistència a la Delegada del Govern a Catalunya s’ha reunit avui a la Subdelegació del Govern a Lleida. La Comissió, que es reuneix periòdicament, està formada per la mateixa Delegada del Govern, Llanos de Luna; el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; el Subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante; el Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, i la Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, que ha actuat com amfitriona. Ha participat també a la reunió el Secretari General de la Delegació del Govern a Catalunya, Simón Pérez.

Durant la reunió s’han tractat diferents temes de gestió d’acció de Govern. Entre els assumptes principals, la celebració de les properes Eleccions al Parlament Europeu, ja que l’organització i coordinació del procés electoral correspon al Govern d’Espanya.

La gestió dels Punt d’Inspecció Duaner i Fronterer ha estat un dels temes més destacats de la trobada. En declaracions als periodistes, Llanos de Luna ha explicat que “som conscients de la seva importància a tot Catalunya, i especialment a Lleida ara que comença la campanya de la fruita dolça”.

De Luna ha afegit que “com a Govern hem de procurar que els empresaris del sector tinguin totes les facilitats per exportar i és per això que intentarem reforçar amb mitjans materials i humans aquests punts d’inspecció perquè puguin donar servei de la manera més àgil i eficient”.