El director de l’Aeroport de Girona destaca la importància de disposar d’una aerolínia amb base a l’aeròdrom per a la seva consolidació

25/02/2010

En el marc de les V Jornades d’Aeroports Regionals que se celebren a Girona


  • Lluís Sala subratlla que la col·laboració institucional és bàsica per a potenciar l’atractiu del territori

El director de l’Aeroport de Girona-Costa Brava, Lluís Sala, ha assenyalat avui a la ponència que ha presentat a les V Jornades d’Aeroports Regionals que se celebren a Girona la importància que "una companyia de gran potencial tingui una de les bases operatives a Girona". "Es tracta d’un dels més grans actius de l’aeròdrom gironí per consolidar les instal·lacions, que han vist com en els darrers 8 anys ha crescut al voltant d’un 16% anual el volum de passatgers", ha explicat. D’aquesta manera, l’Aeroport de Girona-Costa Brava ha de treballar, ha afirmat Lluís Sala, "amb l’objectiu d’oferir el millor producte aeroportuari des del punt de vista operacional, estratègic i comercial, creant a més un producte flexible i atractiu per les companyies, especialment, aquelles que són estratègiques per a l’aeròdrom". D’altra banda, i aprofitant la trobada de les Jornades d’Aeroports Regionals, Lluís Sala ha destacat la importància dels aeroports com a punt clau del territori pel seu enorme impacte econòmic. "Els aeroports no són illes al territori, han d’integrar-se en l’entorn", ha declarat el director, "Girona i la Costa Brava representen un gran actiu per les seves possibilitats turístiques, de negocis, gastronòmiques i culturals, convertint-se així en indispensable la col·laboració entre aeroport i les institucions del territori".

Lluís Sala també ha assenyalat que "el tràfic britànic segueix sent el més important les instal·lacions de Vilobí d’Onyar encara que és molt significatiu l’increment experimentat per les rutes domèstiques". Les V Jornades d’Aeroports Regionals se celebren avui i demà al Palau de Congressos de Girona.