L’Aeroport de Girona – Costa Brava amplia la zona d’embarcament

03/02/2010

  • Compta des d’ahir amb un total de 15 portes d’embarcament
  • Les obres han suposat una inversió de 350.000 euros

L’Aeroport de Girona - Costa Brava va posar ahir, 2 de febrer, en servei sis noves portes d’embarcament que, junt amb nou que ja estaven en funcionament, sumen un total de quinze. Les noves portes, situades a l’extrem sud de la primera planta de la terminal de passatgers, permeten una major agilitat i fluïdesa en l’embarcament de passatgers a les aeronaus.

La superfície ampliada per les obres és de 903 m2: 475 m2 corresponents a les noves portes d’embarcament i 428 m2 a les zones comunes ampliades. Les obres, que van començar el mes de juliol de 2009, han suposat una inversió de 350.000 euros.

Les obres realitzades per dur a terme l’ampliació de la zona d’embarcament s’emmarquen dins els treballs de remodelació de la terminal, que van començar l’any 2008. Durant els últims tres anys, s’ha realitzat una inversió superior a 10 milions d’euros destinada a les obres d’ampliació i millora de la terminal. Entre les actuacions executades, destaquen l’ampliació del vestíbul de facturació, el nou accés públic a la zona d’embarcament o la reubicació i ampliació dels filtres de seguretat de passatgers.