El Govern aprova un conveni amb la Generalitat de Catalunya i la concessionària de l’AP-7 per evitar el pas per Martorell

30/05/2008

Circular pels nous ramals de l’enllaç i pel tram de connexió entre la carretera N-II i l’autopista AP-7, serà lliure de peatge.


  • La mesura beneficia als vehicles que efectuïn recorreguts entre les carreteres N-II i B-224.

El Consell de Ministres ha aprovat, per Reial Decret, un conveni entre l’Administració General de l’Estat, la Generalitat de Catalunya i la concessionària de l’autopista AP-7 (Autopistes, Concessionària Espanyola, S.A., ACESA), que permetrà evitar el pas pel casc urbà de Martorell a aquells vehicles que efectuïn recorregutss entre les carreteres N-II y B-224.

El conveni contempla la construcció de dos nous ramals que permetran els moviments entre  la B-224 i la N-II i a l’invers i així es milloraran les comunicacions a la zona, a l’evitar que els usuaris de la carretera B-224 que es dirigeixen o procedeixen de la carretera N-II i de l’autovia A-2, tinguin que travessar el casc urbà de Martorell.

La circulació pels nous ramals de l’enllaç i pel tramo de connexió entre la carretera N-II i la autopista AP-7, serà lliure de peatge pels recorreguts amb origen a la carretera B-224 i destinació a la carretera N-II, i invers.

En la mesura que la B-224 és una carretera de competència autonòmica, la Generalitat de Catalunya assumeix el cost de l’actuació.