Joan Rangel ha estat confirmat per la Ministra d’Administracions Públiques com a Delegat del Govern a Catalunya

22/05/2008

  • Esteve Terradas és el nou Cap de Gabinet del Delegat del Govern a Catalunya
  • Montserrat García Llovera continua al càrrec de la Subdelegació del Govern a Barcelona

Joan Rangel ha rebut, per part d’Elena Salgado, Ministra d’Administracions Públiques, la confirmació en el seu càrrec com a Delegat del Govern a Catalunya. Recordem que Joan Rangel ha estat el Delegat del Govern a Catalunya durant la passada legislatura i que va prendre possessió d’aquest càrrec el 4 de maig de 2004.

Joan Rangel comptarà en aquesta nova legislatura amb un nou cap de gabinet, Esteve Terradas. Esteve Terradas ha estat regidor pel PSC a l’Ajuntament de Mataró des de les segones eleccions democràtiques, les de 1983, i ha ocupat diverses carteres (joventut i esports, obres). La seva última tasca al consistori mataroní ha estat la de setè Tinent d’Alcalde i President de l’Àrea de Presidència. Ha estat també Primer Secretari del PSC al Maresme i portaveu i president del Grup Socialista al Consell Comarcal del Maresme. També ha exercit de diputat, primer de joventut i més tard de turisme, a la Diputació de Barcelona. En l’àmbit sindical ha estat delegat del tèxtil i membre del Secretariat Comarcal de la UGT.

D’altra banda, Montserrat Garcia Llovera continuarà al capdavant de la Subdelegació del Govern a Barcelona, càrrec del qual va prendre possessió el  27 de setembre de 2007.