El Ministeri de Foment millora el ferm de la travessera de l’Arboç a la N-340

20/05/2016

Segons ens informa la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona, a partir d’aquest dilluns dia 23 de maig i fins el 26 de maig es portaran a terme treballs de millora del ferm de la travessera de l’Arboç, a la N-340. L’obra l’executa l’empresa Becsa i el ministeri inverteix 240.000 euros.

Les tasques de reposició de les parts malmeses per l’ús i asfaltat es faran en horari diürn, entre les 9 del matí i les 9 de la tarda, per tal de no interrompre el descans nocturn dels veïns. Es donarà pas alternatiu amb el que el ministeri sol·licita la comprensió dels conductors davant possibles retencions.

El darrer dia de la setmana, aquests treballs de millora es faran a l’alçada de la Móra, també a la N-340, tant sols pel matí.

El Perelló-Hospitalet de l’Infant

D’altra banda, el ministeri de Foment instal•larà reflectants a la mitjana de la N-340 entre el Perelló i l’Hospitalet de l’Infant, quilòmetres 1113 i 1122. Les tasques es portaran a terme en horari nocturn, entre les 22 i les 6 hores.

Totes aquestes obres de conservació i millora en la seguretat s’executaran si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent.