Visita institucional de la delegada del Govern a l'Anoia

12/03/2019


Manté sengles reunions de treball amb els alcaldes de Masquefa i d'Òdena


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha realitzat aquest dimarts una visita institucional a la comarca de l'Anoia, en el marc de les visites institucionals que està duent a terme per tot el territori català des que va assumir el càrrec per conèixer d'aprop les necessitats dels veïns i veïnes de cadascun dels municipis catalans.

En primer lloc, la delegada del Govern s'ha desplaçat a l'Ajuntament de Masquefa, on ha estat rebuda per l'alcalde, Xavier Boquete. Allí, ha signat el Llibre d'Honor i, posteriorment, ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde. Aprofitant la seva visita a Masquefa, la delegada del Govern ha conegut diversos punts d'interès per al municipi i ha visitat la important zona logística de la zona.

Teresa Cunillera també ha visitat l'Ajuntament d'Òdena. Allí ha estat rebuda per l'alcalde, Francesc Guisat, i també ha signat el Llibre d'Honor. Posteriorment, ha mantingut una reunió de treball tant amb l'alcalde del municipi com amb representants de la Conca.