Visita institucional de la delegada del Govern a Girona

Visita institucional de la delegada del Govern a Girona<br/>

15/01/2019


Teresa Cunillera s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, i ha visitat la Fundació Gala-Salvador Dalí. Posteriorment ha visitat la comissaria de la Policia Nacional a Girona, la Fundació Princesa de Girona i l’Oficina d’Atenció a la Víctima de Violència sobre les Dones


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest dimarts una visita institucional a la província de Girona acompanyada pel subdelegat del Govern Albert Bramon, i ha visitat diversos punts d’interès i estratègics.

En primer lloc, la delegada del Govern ha presentat a la seu de la Subdelegació les partides per a Catalunya dels Pressupostos Generals de l’Estat. Ha explicat que són enormement beneficiosos per a la ciutadania i les institucions catalanes, i ha apel·lat a la seva aprovació per a poder seguir avançant en les millores en tots els àmbits que ja s’han pogut constatar en els darrers mesos.

Teresa Cunillera s’ha desplaçat a Figueres i ha visitat la Fundació Gala-Salvador Dalí i el Museu Dalí. La delegada del Govern ha reivindicat la participació de l’Estat en la Fundació i el seu compromís amb la cultura i el llegat de Salvador Dalí. El Patronat de la Fundació és el màxim òrgan de govern i l’Estat n’és el principal patró.   

A Figueres també s’ha reunit amb l’alcalde, Jordi Masquef, amb qui ha pogut compartir punts de vista i establir temes d’interès comú i de col·laboració.

Posteriorment, Teresa Cunillera ha visitat la comissaria de la Policia Nacional a Girona i ha traslladat al cos el seu agraïment per la tasca que duen a terme i pel servei que presten diàriament als ciutadans.

A més a més, la delegada del Govern ha visitat la Fundació Princesa de Girona, referent en el suport als joves en el seu desenvolupament professional i personal, amb especial èmfasi en la detecció del talent.

També ha mantingut una trobada amb la coordinadora de l’Oficina d’Atenció a la Víctima de Violència sobre la Dona de Girona, Ivonne Roca. Teresa Cunillera ha destacat l’estreta col·laboració de l’equip gironí amb la Unitat de Violència sobre la Dona de Girona i ha recordat que la Delegació del Govern va distingir precisament aquesta tasca de l’Oficina que coordina Ivonne Roca amb un Premi Meninas 2018.