Millo: “Catalunya necessita un Govern de la Generalitat lleial que treballi conjuntament amb el Govern d’Espanya per millorar el sector turístic”

Millo: “Catalunya necessita un Govern de la Generalitat lleial que treballi conjuntament amb el Govern d’Espanya per millorar el sector turístic”

18/12/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha assenyalat avui que “Catalunya necessita un Govern de la Generalitat lleial, seriós i responsable que treballi conjuntament amb el Govern d’Espanya per millorar el sector turístic”. “Cal un Govern que garanteixi l’estabilitat i la seguretat jurídica, i col·labori amb totes les mesures que cal prendre per garantir que aquest sector torni a agafar l’impuls, l’energia, la potència i la força que sempre ha tingut, i que sense dubte estem convençuts que continuarà tenint en el futur”, ha explicat.

El delegat del Govern ha fet aquestes declaracions amb la secretària d’Estat de Turisme, Matilde Asian, a Blanes, on han mantingut una trobada amb empresaris del sector del turisme amb la finalitat, tal i com ha explicat Millo, “d’explicar els projectes del Govern d’Espanya en aquest àmbit i d’atendre les peticions que puguin formular-se des d’aquesta zona de la Costa Brava”.

Enric Millo ha remarcat que “per a nosaltres és molt important que tots els catalans, especialment en el moment en què estem ara, prenguin consciència de la importància d’aquest sector, de la seva aportació al PIB i de la seva rellevància en matèria de creació de llocs de treball”.

Així mateix, el delegat del Govern ha lamentat que “durant els mesos d’octubre i novembre, el sector turístic ha patit d’una manera molt notable l’impacte de l’ona expansiva del procés independentista”. “Han baixat les reserves i les vendes, i ha provocat unes pèrdues econòmiques que de cap manera ens podem permetre”, ha afegit.