La Subdelegació del Govern a Tarragona ha celebrat el Dia de la Constitució amb un acte institucional

La Subdelegació del Govern a Tarragona ha celebrat el Dia de la Constitució amb un acte institucional

05/12/2017

El subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, ha presidit aquest matí un acte institucional per celebrar el 39 aniversari de la Constitució. La celebració ha comptat també amb la intervenció del Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Alberto Reig, de la Universitat Rovira i Virgili.

Presentat pel periodista Joan Enric Vidal, l'acte de celebració ha tingut lloc a la seu de la Subdelegació del Govern. També han assistit diverses autoritats civils i militars, alcaldes, diputats i membres de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Mossos d'Esquadra.
 
Durant la seva intervenció, Jordi Sierra ha recollit algunes reflexions dels set pares de la Constitució "que ajuden a posar en valor l'acte que avui estem duent a terme". Per la seva banda, Alberto Reig ha fet un exhaustiu repàs a la història política espanyola. Ha defensat la llei que "institueix la democràcia, regula i serveix al poder per protegir-nos a tots", a més de proposar una "posada a punt" de la Constitució, però des dels procediments establerts per la pròpia Carta Magna, amb "intel·ligència i voluntat" política.