Millo trasllada a comerciants, restauradors i hotelers que la voluntat del Govern d’Espanya és treballar perquè es recuperi la confiança en els sectors econòmics catalans

Millo trasllada a comerciants, restauradors i hotelers que la voluntat del Govern d’Espanya és treballar perquè es recuperi la confiança en els sectors econòmics catalans

25/10/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut avui una reunió amb representants dels comerciants, restauradors, hotelers i apartaments turístics de Barcelona, els quals li han expressat la seva gran preocupació per les pèrdues que està generant a les empreses d’aquests sectors l’actual situació política a Catalunya. Millo els hi ha expressat que la voluntat de l’Executiu de Mariano Rajoy és posar en marxa les mesures necessàries per tal que es recuperi la confiança en els sectors econòmics catalans.

A la reunió han participat representants de les associacions Comertia, Barcelona Oberta, Fundació Barcelona Comerç, Retailcat, Cecot, Associació d’Apartaments Turístics, i Amics del Passeig de Gràcia. També ha participat el president del Grup Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández.

Tots els representants del col·lectius citats han coincidit en expressar que des del passat mes de setembre els seus negocis estan patint baixades d’entre un 20 i 30% d’ingressos i temen que la situació política empitjori encara més els seus resultats. Restauradors, hotelers i comerciants també han lamentat els danys econòmics que pateixen els seus negocis a causa de les nombroses manifestacions pel centre de Barcelona. Així mateix, també han demanat al delegat del Govern a Catalunya que des de l’Executiu es transmeti a l’opinió pública espanyola la confiança en els sectors productius catalans, compromís que ha assolit Enric Millo.

.