Sáenz de Santamaría signa el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona sobre els Jocs del Mediterrani 2018

Sáenz de Santamaría signa el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona sobre els Jocs del Mediterrani 2018

25/04/2017

La vicepresidenta, ministra de la Presidència i per a les Administracions Territorials, Soraya Sáenz de Santamaría, ha signat amb l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, el conveni de col·laboració del Govern d'Espanya per a la celebració en aquesta ciutat dels Jocs del Mediterrani de 2018.

A l'acte també han assistit el ministre d'Educació, Cultura i Esport, Iñigo Méndez de Vigo, el ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, el president del Consell Superior d'Esports, José Ramón Lete, el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra.

Gràcies a aquest acord, el Govern aportarà en els propers mesos 10,5 milions d'euros que contribuiran a fer possibles les inversions necessàries per celebrar els Jocs del Mediterrani i que se sumen als 2,5 milions aportats anteriorment i als 2 milions procedents del patrocini de Loteries i Apostes de l'Estat.

En total, 15 milions d'euros que facilitaran la realització de 300 proves en 33 disciplines esportives i que s'estima que tinguin unes extraordinàries repercussions en l'economia, la cultura i el propi esport, així com un gran impacte social per a la regió.

La vicepresidenta ha destacat que "Espanya és un referent en organització d'actes esportius d'alt nivell", i ha posat en relleu la importància de la col·laboració entre les diferents administracions per assegurar "èxits que redundin en benefici mutu".