Enric Millo reitera el “ferm i inamovible” compromís del Govern d’Espanya amb els Jocs Mediterranis de Tarragona, “que seran els millors de la història”

Enric Millo reitera el “ferm i inamovible” compromís del Govern d’Espanya amb els Jocs Mediterranis de Tarragona, “que seran els millors de la història”

29/12/2016

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha manifestat avui a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, “el compromís ferm i inamovible” del Govern d’Espanya amb els Jocs Mediterranis que se celebraran a aquesta ciutat l’estiu de 2018 i s’ha mostrat convençut que, amb l’esforç de totes les institucions implicades, “tindrem uns Jocs que faran història”.

Enric Millo ha agraït a l’alcalde de Tarragona “la cordial rebuda” que li ha dispensat durant la seva primera trobada institucional i s’ha posat a disposició de l’Ajuntament i dels tarragonins per fer dels Jocs Mediterranis “un gran esdeveniment per Tarragona i Catalunya, però també per a tota Espanya i per als països de la Mediterrània”. El Govern d’Espanya col•laborarà tant com sigui necessari “i entre tots farem de Tarragona la capital del món, un horitzó de concòrdia, diàleg i pau”.

Enric Millo i Josep Fèlix Ballesteros s’han reunit avui durant més d’una hora a l’Ajuntament de Tarragona per parlar, ha dit el delegat del Govern, “de tot allò que ens uneix, que és la nostra obligació com a administracions públiques que tenim com a objectiu compartit millorar la qualitat de vida de les persones”. Amb aquesta finalitat, el delegat del Govern i l’alcalde de Tarragona han acordat “obrir” un espai de diàleg permanent i “establir un mecanisme d’interlocució” per posar les bases dels temes competencials compartits “que s’han d’anar treballant”.

En aquest sentit, Millo ha insistit en el “compromís” del conjunt de l’Executiu amb Tarragona, ja que es tracta “d’una de les ciutats més importants d’Espanya des del punt de vista econòmic, social i cultural” i, per tant, “requereix d’una atenció especial per part del Govern espanyol”.

Preguntat pels periodistes sobre el procediment judicial obert pel TS contra Francesc Homs, el delegat del Govern ha expressat el seu “respecte” a les decisions judicials i ha recordat que “no judicialitza la política qui defensa la legalitat, sinó qui la incompleix”. Pel que fa a les darreres enquestes d’opinió publicades, aquestes reflecteixen, ha dit, “allò que el temps està demostrant, que els ciutadans estan preocupats especialment perquè es resolguin els seus problemes reals, els que afecten a la seva vida quotidiana”.