Millo anuncia un espai permanent de diàleg amb l’Ajuntament de Barcelona per tractar dels reptes que requereixen la participació del Govern

Millo anuncia un espai permanent de diàleg amb  l’Ajuntament de Barcelona per tractar dels reptes que requereixen la participació del Govern

21/12/2016

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha acordat avui crear un espai permanent de diàleg entre ambdues administracions per tal d’abordar els reptes de la ciutat que requereixen de la participació del Govern d’Espanya. Enric Millo i Ada Colau han mantingut avui la seva primera reunió des que el delegat del Govern va prendre possessió del seu càrrec. Ha estat una reunió centrada en assumptes que afecten a la capital catalana i tots dos han confirmat la voluntat de trobar acords que “millorin la vida dels barcelonins”.

Millo ha destacat que “el mecanisme de diàleg permanent” ha de permetre “impulsar el potencial que té la marca Barcelona, com a millor ambaixadora de la marca Espanya”. El delegat del Govern ha expressat que cal acordar un “calendari realista” per al desenvolupament d’infraestructures com la de La Sagrera. Altra de les qüestions abordades a la trobada ha estat el finançament del transport sobre la qual Millo ha assenyalat la voluntat del Govern d’Espanya d’incrementar la participació, “tot i que el detall i les xifres s’abordaran en properes reunions”.

Enric Millo ha expressat, en la roda de premsa posterior a la reunió, “l’Estat està amb Barcelona” i augmentarà la seva presència a la capital catalana “perquè no es pot entendre Barcelona sense Espanya ni Espanya sense Barcelona”. El delegat del Govern, d’altra banda, ha anunciat que la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, es reunirà properament amb l’alcaldessa Ada Colau, dins de l’estratègia de diàleg permanent que han acordat les dues administracions.