Enric Millo destaca “el rigor i la gran professionalitat” amb què treballa la Guàrdia Civil al servei dels catalans

Enric Millo destaca “el rigor i la gran professionalitat” amb què treballa la Guàrdia Civil al servei dels catalans

30/11/2016

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha destacat avui “el rigor, la qualitat i la gran professionalitat” de la Guàrdia Civil “en la seva tasca diària al servei dels catalans”. Millo ha realitzat la seva primera visita oficial a la seu de 7ª Zona de la Guàrdia Civil, coincidint amb la celebració de la Junta de Seguretat i Coordinació de caps de Comandància i Unitat.

Acompanyat pel general de Divisió Ángel Gozalo, cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, el delegat del Govern ha recorregut les instal•lacions i ha signat en el Llibre d’Honor de la Unitat. Posteriorment, s’ha incorporat a la reunió de coordinació on han participat els principals comandaments de la Guàrdia Civil. La trobada ha permès al delegat del Govern “veure en primera instància el mètode, les tècniques i els mecanismes” que la Guàrdia Civil aplica en la seva lluita contra el terrorisme, especialment yihadista, el tràfic de drogues, persones i armes i, en definitiva, el crim organitzat.

“És bo que tots els catalans coneguin la feina que la Guàrdia Civil porta a terme cada dia per vetllar per la nostra seguretat”, ha destacat Enric Millo després de la trobada.