Llanos de Luna presideix el II Lliurament de Distincions commemoratives del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

Llanos de Luna presideix el II Lliurament de Distincions commemoratives del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

26/11/2014

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha presidit el II Lliurament de Distincions commemoratives del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, concedides per la Delegació del Govern. Aquestes distincions reconeixen la tasca d'organismes, entitats i professionals compromesos amb l'eradicació de la violència de gènere.

Durant el seu discurs, Llanos de Luna ha destacat que cal "seguir treballant perquè qualsevol acte de violència contra la dona pateixi la més severa de les condemnes socials". Així mateix, ha garantit que el Govern treballa amb un "compromís ferm" i amb la "màxima determinació" per impulsar totes les mesures necessàries per eradicar la violència contra la dona "en qualsevol de les seves manifestacions".

En aquesta segona edició es distingeix les següents persones i organitzacions:

-Fundació Apip-Acam, dedicada a la formació i integració de persones que exerceixen la prostitució i que són víctimes de tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual.

-Grup Acció 3, format per professionals especialitzats en la reeducació d'homes agressors perquè s'allunyin de conductes de dominació, control i abús sobre la dona.

-Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida, que realitza una important tasca de difusió d'estudis, centrant els seus esforços en la sensibilització social.

-President De la Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Girona, Adolfo Jesús García Morales, president d'una secció especialitzada en Violència de Gènere des de l'any 2005.

-Grup D'Atenció a la Víctima dels Mossos d'Esquadra, que aborda els problemes de les víctimes de manera integral.

Discurs íntegre de la Delegada