El Subdelegat del Govern a Barcelona assisteix a l'inici de l'últim tram del passeig marítim de Castelldefels

El Subdelegat del Govern a Barcelona assisteix a l'inici de l'últim tram del passeig marítim de Castelldefels

12/11/2014

El Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, ha acompanyat avui al secretari d'Estat de Medi Ambient, Federico Ramos, en la col·locació de la primera pedra que dóna inici a les obres del tercer tram del passeig marítim de Castelldefels (Barcelona). Aquest tram completarà tota l'actuació del passeig marítim després d'una inversió total per part de l'Estat de més de 10,7 milions d'euros.

A l'acte també han estat presents l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, el director general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri, Pablo Saavedra; i el director de Serveis de l'Espai Públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Xavier Segura; entre d'altres autoritats.

El secretari d'Estat ha celebrat l'èxit de l'obra, per a la tercera i última fase el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient destinarà més de 2 milions d'euros. Segons ha destacat, es tracta d'un projecte "perseguit durant molt de temps, en el qual s'han salvat molts obstacles i que, gràcies a l'esforç de tots, ara arriba a bon port".