El Secretari General de Pesca i el Subdelegat del Govern a Barcelona es reuneixen amb els responsables d'inspecció pesquera

El Secretari General de Pesca i el Subdelegat del Govern a Barcelona es reuneixen amb els responsables d'inspecció pesquera

31/05/2013

El Secretari General de Pesca del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Carlos Domínguez, i el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, han mantingut avui una reunió de treball amb representants dels serveis d'Inspecció Pesquera de Barcelona, Girona i Tarragona , i el capità del Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil.

 

Aquesta reunió, a la qual també ha assistit el director de l'Àrea d'Agricultura i Pesca de Barcelona, José Luis Guarga, s'ha celebrat a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya.

 

Aquesta trobada, en què s'han tractat assumptes relatius a la inspecció pesquera d'aigües exteriors, ha servit també per coordinar l'aplicació del Reglament de la Mediterrània, normativa comunitària que fixa com gestionar i controlar els recursos pesquers a la Mediterrània.



El Secretari General de Pesca ha valorat molt positivament una trobada en què s'ha aprofundit en la casuística de la inspecció pesquera al litoral català.

 

Després de la reunió, el Secretari General de Pesca ha assistit a l'acte de lliurament, per part del comandant del vaixell holandès "De Ruyter", de la metopa amb l'escut de les armes del vaixell, al subdelegat, en representació del Govern central.
 

Nota de premsa