Llanos de Luna: “Les prioritats de Catalunya són la sortida de la crisi econòmica i lluitar contra l’atur”

Llanos de Luna: “Les prioritats de Catalunya són la sortida de la crisi econòmica i lluitar contra l’atur”

06/05/2013

La comissió territorial d’assistència a la Delegada del Govern a Catalunya s’ha reunit, aquest dilluns 6 de maig, a la seu de la Subdelegació del Govern a Tarragona. La comissió està formada per la mateixa Delegada del Govern, Llanos de Luna; el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; la Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso; el Subdelegat del Govern a Girona en funcions, Francisco del Campo, i qui exercia d’amfitrió en aquesta trobada, el Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra.

 

La reunió de treball s’ha estructurat, segons ha explicat Sierra, “en tres grans àmbits: polític; institucional i de gestió”. El Subdelegat del Govern a Tarragona ha volgut agrair el fet de reunir a Tarragona els màxims representants del Govern d’Espanya a Catalunya. “Tarragona és una província que té molt a dir en el context actual”, ha declarat Jordi Sierra. Preguntat sobre les principals conclusions d’aquesta trobada, Sierra ha destacat que “d’aquesta comissió en surt una agenda interprovincial d’actuació dels subdelegats que ha de servir per potenciar aquells temes que tenim en comú, com ara l’A-27, que beneficia a Tarragona i Lleida, i el Port de Tarragona, que competeix, de manera directa, amb el de Barcelona”.

 

Abans de la reunió, i en resposta a les preguntes dels periodistes, la Delegada del Govern a Catalunya ha subratllat que “les prioritats de Catalunya són la sortida de la crisis econòmica i la creació d’ocupació”. De Luna ha afirmat que “s’han de fer, com està fent el Govern d’Espanya, reformes estructurals, reformes importants perquè el que ara mateix preocupa als catalans és la recuperació econòmica i la creació de nous llocs de treball”. “Crec –ha afegit- que amb 900.000 aturats aquesta hauria de ser la prioritat única i absoluta del Govern autonòmic”.
 

Nota de premsa